×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В олевчанина правоохоронці вилучили 1,2 кг бурштину та 13 тис. гривень

На території Житомирщини розпочато проведення цільових оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на попередження та виявлення правопорушень і злочинів.

n 1412157088Упродовж трьох днів грудня посилений поліцейський десант працював в Олевському районі області.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Близько десятка мобільних груп, до  складу яких увійшли представники управлінь карного розшуку та превентивної діяльності, Коростенського та Новоград-Волинського відділів поліції, інших підрозділів ГУНП, працювали за чітко визначеними напрямами, орієнтуючись, у першу чергу, на запобігання та припинення протиправних діянь.

Надзвичайно актуальним для регіону залишається питання незаконного видобутку бурштину. Кілька рейдових груп відпрацьовували цей напрям. Конкретні результати не забарилися.

9 грудня у м. Олевську поліцейські затримали автомобіль, в якому знаходились понад 1,2 кг сонячного каміння, електронні ваги та більше 13 тисяч гривень у національній та іноземній валюті. За фактом придбання і зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, розпочато кримінальне провадження.

10 грудня поблизу с. Шебедихи поліцейські затримали трьох жителів району віком 23-24 роки, які займались незаконним видобутком бурштину. У порушників вилучено мотопомпу, рукави до неї та каміння. Проводиться досудове розслідування.

Цього ж дня  у райцентрі було зупинено автомобіль «Ауді А6» під керуванням місцевого жителя. Під час огляду у салоні виявлено 10 патронів калібру 9 мм для пристрою з відстрілу гумових куль. Вилучене направлено на відповідну експертизу. Триває перевірка.

Загалом, як повідомив начальник Олевського відділення поліції Іван Бринзович, під час профілактичних заходів перевірено понад 170 транспортних засобів. Також розкрито грабіж та крадіжку, вчинені раніше. 25-річному жителю с. Кишин Олевщини та 28-річному жителю с. Кам’янки Новоград-Волинського району кожному відповідно оголошено про підозру в їх вчиненні.

Упродовж вказаного період працівники дозвільної системи перевірили два десятка власників зброї, звертаючи при цьому особливу увагу на дотримання умов її зберігання.

У результаті відпрацювання також до адміністративної відповідальності за виготовлення і зберігання самогону, апаратів для його вироблення притягнено 5 осіб та ще 2 - за дрібне хуліганство.

n 1412157088 1

n 1412157088 1

Последнее изменение Понедельник, 14/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework