×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ірина Ярмоленко: «Я не можу очолювати нелегітимний орган». ВІДЕО

15 грудня депутат Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко на прес-конференції розповіла про ситуацію, що сталася на третьому пленарному засіданні першої сесії міськради.

l 1412155614 грудня депутати голосували за створення постійних депутатських комісій та обирали їх керівників.

Попередньо у проекті рішень про створення постійних комісій зазначалось, що комісію з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства повинна була очолити депутат Ірина Ярмоленко від фракції «Радикальна партія Олега Ляшка».

Під час обговорення проекту Ірина відмовилась від головування в комісії. На прес-конференції депутат пояснила, що не може очолювати ефемерний орган.

Під час голосування 14 грудня депутати поспіхом змінили назву постійної комісії та додали пункт про антикорупційну діяльність. За словами Ірини Ярмоленко, такі дії суперечать чинному законодавству України.

Після скандальної сесії у коридорі міської ради голова обласного осередку партії «Радикальна партія Олега Ляшка» Ілля Смичок закликав Ірину Ярмоленко працювати .

У соціальній мережі «Фейсбук» Ілля Смичок опублікував пост, де обізвав Ірину «брехливою сцикухою» . Під час ефіру на одному з місцевих телеканалів політик попросив вибачення за образу.

Ірина Ярмоленко писатиме звернення Житомирському міському голові Сергію Сухомлину стосовно не легітимності новоствореної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та антикорупційної діяльності, де разом із юристами обґрунтує прохання про перейменування комісії.

Детальніше про подальші дії депутата Житомирської міської ради Ірини Ярмоленко у відео.

Последнее изменение Вторник, 15/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework