×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чи буде МРТ у Житомирі?

14 грудня, керівництво області разом з громадськістю оглянули обладнання МРТ, яке було доставлено до комунальної установи «Обласна база спеціального медичного постачання».

n 1512157130Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, комунальний томограф прибув до Житомира 7 грудня і його встановлення було заплановано до кінця 2015 року у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. На це з обласного бюджету передбачено 30 млн. грн.

Головним питанням, що хвилює не тільки керівників облдержадміністрації та обласної ради, а й усіх жителів Житомирщини – коли саме буде встановлено томограф і коли обладнання буде працювати.

За інформацією управління охорони здоров’я ОДА в тому випадку, якщо область не розрахується за обладнання з голландськими постачальниками, то після 15 грудня його негайно потрібно буде повернути до Нідерландів. Проте і голова обласної ради Анжеліка Лабунська, і перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко запевнили, що поки не будуть проведені пуско-налагоджувальні роботи з метою перевірки справності томографа, кошти з обласного бюджету не надійдуть постачальнику МРТ.

Представники постачальника МРТ наголосили на тому, що встановлення томографу можливе тільки тоді, коли будівництво приміщення, в якому функціонуватиме МРТ, буде повністю завершено.

Натомість головний лікар обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського Богдан Леськів зазначив, що нове приміщення та реконструкція корпусу № 2 на стадії завершення. Проте будівля буде здана в експлуатацію тоді, коли томограф завезуть всередину, встановлять і закриють спеціальне технологічне вікно, через яке має бути власне вмонтований цей апарат. Кінцевий термін здачі в експлуатацію нової будівлі разом з МРТ – 15 лютого 2016 року.

Последнее изменение Вторник, 15/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework