10 причин піти на концерт М83.

1. Саме Київ французький гурт М83 вибрав першим містом європейського туру.

2. 27 вересня відкрито продаж квитків у другу фан-зону Stereo Plaza на концерт М83. А це означає, що ви можете купити квиток на шоу за 690 грн. Поспішайте.

3. М83 - це насправді "Messier 83" - спіральна галактика, що знаходиться в п'ятнадцяти мільйонів світлових років від Землі в сузір'ї Гідри. Концертне шоу гурту відповідає назві. Вельми цікаво, чи не так?

4. Ви нарешті почуєте наживо "Midnight City" https://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE - платиновий трек М83, під який стоптані тисячі кед на танцполах всіх країн і кілька пар особисто ваших.

5. Альбом М83 «Hurry Up, We're Dreaming" в 2011 році дебютував в Billboard Top 200 на 15 місці, був номінований на Grammy Award як "Кращий альтернативний альбом", а також названий одним з "100 кращих альбомів Десятиліття".

6. Новий альбом - "Junk" - перша робота М83 після довгої перерви в 5 років, після "Hurry Up, We're Dreaming", який зробив гурт світовим мейнстрімом. "Junk" - це хвилюючий і сентиментальний ретро-футуризм, авантюрний експеримент зі звуками і стилями, яких раніше не було в музиці М83. Цю музику потрібно слухати обов'язково.

7. Треки М83 ви часто чуєте в модних телевізійних шоу і голлівудських блокбастерах. Наприклад, в науково-фантастичному "Oblivion" з Томом Крузом, або до фільму "Divergent". Впізнаємо їх на концерті.

8. Архітектор, автор пісень і лідер гурту М83 Ентоні Гонсалес - і геніальний музикант, і красивий француз. Це непогана нагода познайомитися з ним ближче.

9. Цитати Гонсалеса – окрема причина відвідати його концерт: "Кожен намагається бути сучасним і вписуватися в формат мовлення, але я вважаю, що це нудно".

10. Відвідувати концерти в Києві - корисно для вашого гаманця. Адже щоб почути світову легенду, не потрібно витрачати гроші на авіапереліт і проживання в Варшаві, Лондоні або Кельні, куди гурт поїде з концертами після Києва.

17 листопада М83 зіграють в Києві перший концерт європейського туру на підтримку альбому "Junk". 17 листопада ми будемо в мейнстрімі.
Stereo Plaza, Київ, проспект Валерія Лобановського, 119

https://www.facebook.com/m83
http://ilovem83.com

Квитки у всіх касах міста та на сайті https://karabas.com/m83

Прочитано 2621 раз

Последнее изменение Пятница, 07/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework