"Житомиргаз" планує інвестувати в газорозподільну мережу 41,5 млн гривень

Пріоритет у цьому році для "Житомиргазу" – це встановлення лічильників газу для клієнтів компанії. В інвестпрограмі підприємства на 2016 рік 75% коштів передбачені саме для оснащення приладами обліку газу будинків жителів Житомирської області, повідомляє прес-служба компанії.

В інвестпрограмі "Житомиргазу" на нинішній рік передбачено 26,2 млн грн на установку 800 будинкових приладів обліку по області, передає РБК-Україна.

"За попередніми розрахунками, витрати на встановлення будинкового лічильника в три рази менші, ніж при монтажі лічильників безпосередньо в квартирах одного багатоквартирного будинку. При цьому витрати часу при встановленні будинкового, так і індивідуального лічильника однакові – в середньому 2,5 години", – зазначає перший заступник голови правління – головний інженер Сергій Колесник.

Протягом 2011 – 2015 років засобами інвестиційної програми компанія безкоштовно встановила понад 25 тисяч приладів обліку, спрямувавши на це 33,6 млн грн.

За затвердженою НКРЕКП інвестпрограмою, "Житомиргаз" буде також здійснювати реконструкцію, модернізацію і ремонт газових мереж та споруд на них. В цьому році компанія направить на ці види діяльності 10,2 млн грн.

 

Прочитано 531 раз

Последнее изменение Пятница, 22/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework