У Житомирі рятувальники провели уроки безпеки для учнів молодшої та середньої шкіл

В наш час діти дуже швидко розвиваються і постійно прагнуть пізнавати щось нове. Проте інколи бажання дізнатись та відчути нові враження закінчується травмуванням, або навіть і загибеллю підростаючого покоління. Аби запобігти цьому та навчити дітей правилам безпечного життя, рятувальники постійно проводять з ними інформаційно-роз’яснювальні заходи.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Так, 18 листопада в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності працівники міського відділу Управління ДСНС Житомирщини завітали в екологічний ліцей №24. Слухачами були учні 6-ти перших класів.

Фахівці ДСНС розповіли дітям, правила користування електроприладами, газовою плитою, правила поведінки на вулиці, алгоритм дій при виявленні невідомих та вибухонебезпечних предметів, що робити коли сталась пожежа та як запобігти її виникненню. Рятувальники, на основі реальних прикладів, розповіли першокласникам про нещасні ситуації, що виникали через дитячі пустощі з вогнем.

Наприкінці заходу, агідбригада вихованців ліцею показала усім присутнім виставу «Правила пожежні знай і в біду не потрапляй».
Аналогічний урок, сьогодні відбувся і в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №7 м. Житомир. Окрім вище зазначеної інформації, фахівці ДСНС показали учням 5-6 класів фільм про вибухонебезпечні предмети. По його закінченню рятувальники провели вікторину для закріплення вивченого матеріалу.

Прочитано 1371 раз

Последнее изменение Пятница, 18/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework