×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жителі Житомирщини сплатили 50 млн. грн. податків

Завершилася кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році.

податкиЗа результатами деклараційної кампанії 2015 року до податкових інспекцій області фізичними особами подано 13,4 тис. декларацій про майновий стан і доходи, що отримані протягом 2014 року. У тому числі громадяни подали 3,6 тис. декларацій з метою отримання податкової знижки, повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.

Мешканці області задекларували 776,7 млн. грн. доходу. Із отриманого та задекларованого доходу громадянами, податковими агентами утримано та сплачено податок на доходи фізичних осіб до бюджету 50,5 млн. грн. Крім того, громадянами області самостійно задекларовано податок до сплати в сумі 15,3 млн. грн. Це на 1,6 млн. грн. більше, ніж у 2014 році.

Нагадуємо, що у відповідності до п. 166.1.2 Податкового кодексу України, податкові декларації для нарахування податкової знижки подаються до 31 грудня наступного за звітним податкового року.

У відповідності до п. 120.1 Податкового кодексу України, за неподання чи несвоєчасне подання податкової декларації накладається штраф в розмірі 170 грн., крім того ст. 1641 Кодекс України про адміністративні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за неподання громадянами податкових декларацій, а також, у відповідності до п. 127.1 Податкового кодексу України, передбачено застосування штрафної санкції в розмірі 25, 50, 75 % від суми податку, що підлягає нарахуванню.

Прочитано 670 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework