×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Коростень отримає 60 тисяч доларів на розвиток комунальної сфери міста

Гроші передбачені в рамках Проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".

n 2105154432Відповідно до Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та Коростенем, 60 тисяч доларів – це лише 50% необхідної суми. Ще 45% коштів повинна виділити міська влада та мінімум 5% – сама громада, пояснює Оксана Краплич, координатор Житомирського обласного підрозділу впровадження проекту.

Про це повідомляє «ІнфоМалин».

"Такі умови співпраці обрані через те, що громада, яка не вкладає в справу свої сили та кошти, вона сприймає це як подарунок, відповідно до цього й відношення не зовсім серйозне. А коли люди долучаються самостійно, вони несуть за це відповідальність".

Проект розрахований на багатоповерхові будинки, там, де створені об'єднання співвласників – ОСББ. А тому й втілення проекту багато в чому залежиться від самих мешканців, кажуть в міській раді, яких ще потрібно переконати у доцільності створення таких об'єднань. Будуть оголошені конкурси на розвиток ОСББ, переможці завдяки проекту зможуть провести утеплення будинків та оновлення внутрішньо будинкових інженерних мереж.

Що до готовності міста до реалізації цього проекту, то наразі вишукується фінансування, прокоментував на Коростень ТВ перший заступник міського голови Коростеня Володимир Вигівський:

"60 тисяч доларів – це приблизно 1,2 мільйона гривень. У нас сьогодні не вистачає десь 400 тисяч гривень, але показники виконання бюджету дають сподівання, що цю суму можна буде вишукати".

Реалізація проекту складатиметься з декількох етапів, стартує вже 28 травня і триватиме до кінця 2017 року.

Прочитано 649 раз

Последнее изменение Четверг, 21/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework