×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У День Святого Миколая, у Житомирі презентують посібник "Миколайчик"

Його розроблено для навчання віршуванню та ілюструванню дошкільнят і молодших школярів.

n 1612157149Автором проекту є педагог – філолог Жанна Романчук, яка очолює в Житомирі інтерактивний арт-клуб "Книга про мене".

В клубі дітей змалечку навчають проектному мисленню, наприклад, створювати власні книжки від ідеї, написання тексту, ілюстрування і до макетування. Новий посібник також дає нагоду не лише прочитати книгу, а творчо попрацювати з нею: дописати римовані рядки, розфарбувати ілюстрації, а також познайомитися з польськими перекладами українських віршів про свято Миколая, передає «Житомирська хвиля».

Розповідає автор текстів заслужений педагог, директор Житомирського центру полоністики Наталія Місяць: "Хочеться зазначити, що зміст віршиків – глибоко морально-етичний. Простими словами для дітей говориться про серйозні речі. Наприклад: "Вчиться старші й менші діти Для людей добро творити". Або в іншому віршику: "Коли прийде Миколай Ти у дім його впускай. Розкажи про добрі справи І розваж його піснями". Дуже важливо долучити дітей до добрих справ, і, коли діти будуть робити добрі справи, вони самі будуть добрішими рости".

На презентацію посібника запрошують батьків та педагогів, які шукають шляхи й можливості творчого розвитку школярів молодшого віку, а також видавців та благодійні організації, які можуть посприяти поширенню книги.

Последнее изменение Среда, 16/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework