×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

"Девчонкі із Житомира" привітали військових 8 окремого полку спеціального призначення з днем річниці створення частини

В благодійному заході, зокрема, взяла участь команда КВН "Девчонкі із Житомира", учасниці якої виступили перед бійцями, що перебували на ротації в частині.

n 2212157228Про це повідомляє «Житомирська хвиля».

«В такий складний період для нашої держави, кожен має допомагати тим, що робить те, що він може. Вважаю, що швачки, наприклад, мають шити балаклави, співаки – співати. Пам'ятаєте фільм чудового режисера Леонід Бикова "В бой идут одни старики"? Там був такий девіз: "Песни на войне и после боя серце просит музики вдвойне". Тому артисти мають вселяти в душі воїнів віру в те, що їх чекають, і не лише вдома, їх чекають всі земляки", – зазначила фронтвумен команди Марина Поплавська.

8 полк спеціального призначення відзначив 53 річницю від дня заснування. Підпорядкований Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України, він має славетну історію. Військовослужбовці брали участь в бойових діях в Афганістані, потім були миротворчі місії, сьогодні – це участь у війні на Донбасі, де бійці 8 полку спецпризначення з перших днів. Й ті нечасті відпустки додому є для них, як кажуть самі військові, не лише фізичним відпочинком, а й ліками для душі. І в цьому також допомагає і мистецтво: "Це величезний заряд позитивних емоцій для нас. Розумієте, в кожного, певно, військового наступає момент в житті, коли не те що серце черствіє, ти взагалі стаєш байдужим до навколишнього світу, ні на що не звертаєш уваги. А такі виступи просто несуть світло в наші серця, дякуємо за це!", – поділився своїми враженнями Віталій, старший офіцер відділення по роботі з особовим складом 8 полку спецпризначення та запросив КВН-щиць виступити у Хмельницькому й перед іншими бійцями, які вже згодом приїдуть на чергову ротацію.

Последнее изменение Вторник, 22/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework