×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянин привіз перемогу з літературного фестивалю «Малахітовий носоріг»

Вінниця уже багато років поспіль є одним з найцікавіших та найавангардніших міст мистецького життя України, не став винятком і цей рік. 

n 2212157231У суботу 12 грудня, в приміщенні клубу «Метро», за підтримки універмагу міста Вінниці, був проведений фестиваль «Малахiтовий носорiг». Мiсто з розгорнутими обіймами прийняло народно-аматорське літературне об’єднання «Оксiя», - передає Бердичівський погляд.

Важливо відзначити, що переможцем фестивалю став бердичівлянин Андрій Башкатов, який проявив талант у майстерному читанні віршів, за що й отримав загальне визнання та першість у даному змаганні. 

Родзинкою  фестивалю стали поети з Житомира. Вони надали ексклюзивне інтерв’ю для газети «Унiверситетськi вiстi». В ході розмови було розглянуто багато питань. Зокрема, ми дізналися, що проект «Оксія» був створений на початку 2000-х рокiв. Тривалий час її очолював Костянтин Кулiков, але останні пiвроку органiзацiю очолює Вадим Жалюк. 

Головною метою спілки є об’єднання творчої молоді.«Нас з Вінницею об’єднує багато років співпраці і участь у спільних проектах,зокрема,це «NOTA BENE», відкриття майданчику,куди отримали запрошення чимало учасників  вінничан»,– наголосив Вадим Жалюк.

За результатами бесіди всі учасники заходу отримали велике задоволення. 
Також було обумовлено майбутню співпрацю з Донецьким Національним університетом, який працює у місті Вінниця.

n 2212157231 1

Последнее изменение Вторник, 22/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework