×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Волонтери подякували за підтримку житомирському університету

За підтримку, допомогу і небайдужість подякувала ЖДУ імені Івана Франка волонтерська ініціатива «Герої АТО»

l 140116138 1Днями Житомирський державний університет імені Івана Франка отримав подяку від команди волонтерської ініціативи «Герої АТО».

Про це повідомляє прес-служба університету.

«Волонтерська ініціатива «Герої АТО» висловлює щиру вдячність за підтримку, допомогу та небайдужість Житомирському державному університету імені Івана Франка.

Сьогодні в Україні тисячі поранених хлопців повернулись і з війни. Усі вони потребують не тільки матеріальної, а часто й психологічної та моральної підтримки. У такий складний час допомога кожного – це вагомий внесок у майбутнє крани.

Ми допомагаємо тим, хто захищав нашу землю від агресора і заплатив за мирне життя людей по усій країні високу ціну.

Дякуємо вам за те, що долучились до ініціативи та допомогли із організацією та представленням фотовиставки проекту «Рани» у своєму навчальному закладі, а також підтримку учасників АТО», – йдеться у листі вдячності.

Нагадаємо, що протягом трьох тижнів листопада 2015 року на другому поверсі центрального корпусу ЖДУ імені Івана Франка діяла фотоекспозиція соціального проекту «Рани» про українських військових та їхню реабілітацію очима американського фотографа Йосифа Сивенького. Призначення проекту – інформування і заохочення до дискусії українців про масштабну реінтеграцію поранених солдатів та активістів до повсякденного життя, а також щоб надихнути допомагати іншим.

l 140116138

Последнее изменение Четверг, 14/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework