×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Лєна Дарк і Володимир Корн заспівали в житомирській школі-інтернаті

Популярні співаки, наші земляки Лєна Дарк і Володимир Корн виступили для учнів Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, для їхніх батьків і педагогів.

n 0704168645Артисти подарували свої кращі пісні, а глядачі радо відповідали гучними оплексками, а вкінці вітали співаків стоячи, - повідомляють у прес-службі співачки.

Ідея  такого благодійного заходу виникла в голови постійної комісії з гуманітарних питань Житомирської обласної ради Олени Галагузи спільно з керівництвом школи. Спываки радо відгукнулися на чудову ініціативу. Лєна Дарк і Володимир Корн - учасники багатьох благодійних заходів для дітей, учасників АТО, різних культурно-мистецьких акцій, спрямованих на допомогу ближнім. Символічно, що концерт для вихованців школи-інтернату відбувся в переддень великого свята Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Вихованці школи і самі є прекрасними артистами. Зокрема, якраз в день Благовіщення вони вирішили подарувати концерт, створений власними силами, для захисників України, які повернулися зі сходу. Ці талановиті цілеспрямовані діти є прикладом для своїх однолітків. Великою радістю для них було поспілкуватися з улюбленими артистами після концерту. Діти запитували зіркових гостей про їх життєвий і творчий шлях, цікавилися, де ще можна буде їх почути найближчим часом, брали автографи і радо фотографувалися.

"Ви бачили ці щасливі дитячі очі?!, - звернувся до співаків один з дорослих, - Для них кожен приїзд артистів - то велике свято. Приїздіть до нас ще. Дітям дуже сподобався ваш репертуар і ви самі".

 n 0704168645 1

 n 0704168645 1

Последнее изменение Четверг, 07/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework