Що пропонують житомирські театри глядачам (02.05.16-08.05.16)

Театр вириває людину з традиційного середовища, в якому вона щоденно знаходиться, а як відомо, зміна діяльності – це одна з форм відпочинку. Тому якщо ви хочете приємно провести час, то житомирським театрам є, що вам запропонувати.

ДИТЯЧА ВИСТАВА «ІВАСИК ТА ЗМІЯ»

Понеділок, 2 травня
Адреса: вул. Михайлівська, 7. Житомирський академічний театр ляльок
Початок: 12.00; 14.00
Не було у баби з дідом діточок. Пішов якось дід до лісу по дрова, знайшов корінчик, що на змію схожий, он той – на гусака, а ось полінце, неначе живий хлопчик.Взяв він його додому, поклав у колисочку, а через деякий час у ній і справді хлопчик опинився. От диво! Назвали синочка Івасиком. Гарний, добрий, ще й справжній помічник Діду та Бабі на старість.
Та не довго раділи старенькі своєму щастю, не довго тішилися радістю батьківства, викрала Івасика підступна Змія собі на обід.
Що ж робити бідолашному Івасику? Як врятуватися? Як додому дістатися?

 

 

 

ДИТЯЧА ВИСТАВА «ВСІ МИШІ ЛЮБЛЯТЬ СИР»

Субота, 7 травня
Адреса: вул. Михайлівська, 7. Житомирський академічний театр ляльок
Початок: 11.00; 13.00
Мрійливий сіренький Шома та ніжна біла Ружа дуже сильно сподобалися один одному… Проте в романтичні стосунки молодих мишей втручаються їхні батьки, що з першої зустрічі стали найзапеклішими ворогами. І все це лишень тому, що одна родина сіренька, а інша – біленька.
Чи є сенс у постійних сварках, якщо всі миші однаково бояться котів і люблять сир. Що ж врешті-решт переможе: почуття Шоми й Ружі чи сувора батьківська заборона дітям навіть розмовляти?

 

 

 

 

ДИТЯЧА ВИСТАВА «ЗАПЕКЛІ ВОРОГИ»

Неділя, 8 травня
Адреса: вул. Михайлівська, 7. Житомирський академічний театр ляльок
Початок: 12.00; 14.00
Повчальна вистава про безглузду ворожнечу, через яку страждають і дорослі, і діти. Події, які відбуваються із головними героями вчать знаходити порозуміння, допомагати іншим, а отже, знайти гармонію і любов у цьому світі.

 

Последнее изменение Пятница, 29/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework