Кінотеатри Житомира запрошують відвідати кінопрем’єри (02.05.16 – 08.05.16)

В кіно ходять усі – незалежно від віку, характеру та інтересів. Кінотеатр однаково актуальний у будь-яку пору року. В кіно можна зустрітися з друзями або гарно провести час із сім’єю.

В кіно можна одночасно насолодитися ефектом занурення у фільм, відчуттям домашнього затишку та смаком улюблених смаколиків.

До уваги глядачам з 2 по 8 травня представлені такі фільми:

«Хардкор»

Головного героя повертає до життя дружина, але сам він нічого не пам'ятає. Вона каже, що його звуть Генрі. Через пару хвилин починається перестрілка, і жінку викрадають. Генрі відправляється на її пошуки. Викрадач - могутній Акан з армією найманців, який прагне захопити весь світ. Герой опиняється в Москві, де всі намагаються його вбити. Всі, крім британця Джиммі, проте неясно, чи можна все-таки йому довіряти. Якщо Генрі вдасться вижити в цій сутичці не на життя, а на смерть, він зможе дізнатися правду про свою особистість.

Кінотеатр «Мультіплекс» запрошує до перегляду.

 

 

«Ретчет і Кланк: галактичні рейнджери»

Пристебніть ремені! На вас чекає найкрутіша пригода в Сонячній системі! Ретчет завжди мріяв приєднатися до Галактичних космічних рейнджерів, але самозакоханий супергерой Капітан Кварк не приймає його у команду. І все ж, коли робот Кланк приносить звістку про підступний план лиходія Дрека з раси Блерг створити нову планету для свого виду, попередньо позбувшись від рейнджерів і знищивши Сонячну систему, місія з порятунку галактики лягає саме на пухнасті плечі дотепника Ретчета. А металевий Кварк стає його вірним супутником і помічником.

Мультфільм можна побачити в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс» та «Україна».

 

 

«Чудеса з небес»

Драма від режисера Патрісії Рігген з Дженніфер Гарнер в головній ролі. Фільм заснований на неймовірній правдивій історії сім'ї Бім. У подружжя кілька дочок і прекрасні відносини. Але в дім приходить біда. У 10 річної Анни починаються болі і лікарі виявляють, що дівчинка страждає від невиліковної хвороби. Вона не в змозі їсти, і доводиться використовувати живильні трубки. Крісті Бім, мати Анни, не перестає сподіватися і займається пошуком зцілення доньки. Дівчинка стає жертвою нещасного випадку, який міг виявитися смертельним. Однак, з незрозумілих для лікарів причин, здоров'я Анни приходить в норму. Медичні фахівці спантеличені, а сім'я знову щаслива.

Стрічку можна переглянути у таких кінотеатрах: «Україна» та «Мультиплекс».

 

«Я з тобою»

П'ять років тому Роман та Олексій були просто двома підлітками із спортивного табору, закоханими в одну дівчину - Тетяну. Життя розвело їх по різних містах і країнах. Але коли з'ясовується, що Таня важко хвора, два її вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт, об'єднуються, щоб її врятувати. Проти них весь світ – продажна бійцівська федерація, корумповані чиновники і навіть історичні події: все відбувається у переломний для країни момент, і головним героям належить відправитися за дівчиною до окупованого Слов'янська. Але після «Революції гідності» вони вірять, що заслужили кращого майбутнього для своєї країни і своїх коханих.

Кінотеатр ім. І. Франка запрошує до перегляду.

«Мисливець і снігова королева»

Сестра Равенни, крижана королева Фрея, була зраджена і втекла з королівства. З її можливістю заморозити будь-якого ворога молода крижана королева провела десятиліття в ув'язненні в зимовому палаці, збираючи легіон смертоносних мисливців, в числі яких Ерік (Хемсворт) і воїн Сара (Честейн), щоб побачити те, як ці двоє порушують її єдиний наказ: зробити свої серця кам'яними для любові.

Кінотеатр «Україна» запрошує переглянути новинку. Фільм можна побачити і в 3D ефекті у кінотеатрі «Мультиплекс».

 

 

«Сомнія»

Джессі і Марк втратили сина. Молода пара вирішує змінити своє життя і взяти в сім'ю дитину - восьмирічного хлопчика Коді. Вони не знають однієї дуже дивної але важливої деталі: хлопчик страшенно боїться спати. Дізнавшись про це, спочатку Джессі і Марк припускають, що причиною тому стало погане поводження попередніх батьків з дитиною. Але їх здогадка виявляється невірною, коли сни Коді починають матеріалізуватися на очах у пари. Чудеса уяви хлопчика приводять їх у захват, але дітям часто сняться і кошмари. Марку і Джессі доводиться захищати свою нову сім'ю перед обличчям невідомого жаху, загадку якого їм життєво важливо розкрити.

Стрічку можна переглянути у кінотеатрі «Мультиплекс».

 

 

«Бережи свої горішки»

У лісі сталася біда. Пронирливі хлопці з міста вирішили, що жолуді послужать відмінною основою для нового Чудо-крему. Вони приїхали в ліс на залізних машинах, зібрали всі жолуді і залишили всіх лісових жителів на зиму без їжі.

Кінотеатр ім. І. Франка та «Україна» запрошує переглянути мультфільм.

 

 

 

 

«Селфі-паті»

Четверо хлопців опинилися в поліцейській дільниці, де їм потрібно довести, що труп карлика виявлений після забійної вечірки – не їхня рук справа.

Стрічку можна переглянути у кінотеатрі «Україна».

 

 

 

 

«Вовки та вівці»

Молодий вовк Сєрий - веселун, жартівник і просто душа компанії. Будучи улюбленцем зграї, він веде безтурботне життя і, здається, зовсім не збирається дорослішати і ставати більш відповідальним. Саме це найбільше засмучує красуню Бьянку, обраницю нашого героя, якій вже набридло чекати, поки її суджений нарешті зміниться. В один прекрасний момент ватажок зграї, відчувши, що став старий, оголошує всім, що через три дні відбудеться поєдинок між Сєрим і Безухом, переможець якого стане новим главою.

Переглянути мультфільм можна у кінотеатрі ім. І. Франка.

 

 

«Злочинець»

В останній відчайдушній спробі зупинити катастрофу світового масштабу генетики здійснюють неймовірну операцію із вживлення спогадів і умінь загиблого оперативника ЦРУ в тіло небезпечного ув'язненого з надією, що той доведе до кінця перервану місію агента.

Стрічку можна переглянути у кінотеатрі «Мультиплекс».

 

 

 

«Книга джунглів»

Непримиренна боротьба з небезпечним і вселяє страх тигром Шерханом змушує Мауглі покинути вовчу зграю і відправитися в захоплюючу подорож. На шляху хлопчика чекають дивовижні відкриття і зустрічі з пантерою Багірою, ведмедем Балу, пітоном Каа і іншими мешканцями джунглів.

Прем’єра вийде у кінотеатрах «Україна» та «Мультиплекс».

 

 

 

«Джек Стоун»


Поліцейський Джек Стоун навмисне грабує банки, щоб опинитися за гратами разом з відомим російським злочинцем російського Баламом. Балам – це бандит, якому підвладна навіть місцева поліція. Балам живе в тюрмі, немов король міста. Його камера – це розкішна приватна кімната, побудована спеціально для нього. Лише деякі мають доступ в ту частину в'язниці, де сидить Балам. Навіть наглядачі бояться туди ходити. Герой оточений власними охоронцями і прихильниками. Але Джек вже зовсім близько, щоб помститися за своїх рідних, яких Балам холоднокровно вбив.

Кінотеатр «Україна» запрошує переглянути фільм.

Приємного перегляду!

 

Последнее изменение Пятница, 29/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework