×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Топ-5 місць, куди поїхати на вихідні

В Україні є багато цікавих і мальовничих місць, де можна погуляти, подивитися на визначні пам'ятки і зануритися у зовсім іншу атмосферу.

Пропонуємо вам 5 цікавих місць, куди можна з'їздити на вихідні.

1. Межигір’я
Екскурсія територією маєтку на гольф-карі коштує 50 гривень з однієї людини. Зайти до лазні можна за 30 гривень, виставка ретро-автомобілів коштує 40 гривень. Найдорожча VIP-екскурсія з екскурсоводом територією "Межигір'я" – 400 гривень.

2. Замок Радомисль
Вартість квитка дорослим обійдеться в 150 гривень. Дітям шкільного віку, студентам, пенсіонерам, інвалідам I-II груп, учасникам бойових дій при наявності відповідного посвідчення коштуватиме 100 гривень. Дітям віком до 6 років вхід безкоштовний.

3. Біла Церква – мальовничий дендропарк Олександрія
Численні водоспади та каскади ставків, фонтани і містки, скульптури та інші прикраси роблять «Олександрію» чудовим витвором мистецтва. До послуг відвідувачів також працює музей. Ціна вхідного квитка на дорослого – 10 грн. Для школярів та студентів – 5.

4. Буки – Ландшафтний парк
Це один з найкрасивіших парків України . Приєднатися до групи можна перед входом на «Поляну казок», ціна за екскурсію чисто символічна, всього 10 гривень. Багато туристичні компанії пропонують екскурсію в Буки . Парк працює в п'ятницю , суботу, неділю до 17:00 , вхід безкоштовний . Храмовий комплекс відкритий і в будні дні.

5. Селище Демидов, під Києвом - Зоопарк "12 місяців"
Це новий зоопарк, де багато тварин – ще діти. Вони знаходяться дуже близько до людей, тому є можливість їх погодувати. На даний момент дістатися зоопарку можна лише на своєму транспорті. Для дітей до 120 см вартість квитка коштуватиме 50 гривень. Для дорослих і дітей вище 120 см вхід 150 гривень. Безкоштовно можна пройти лише діткам до 3-х років.

Последнее изменение Среда, 11/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework