×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

ЖДУ імені Івана Франка розширює співпрацю з Поморською академією

10 травня 2016 року до ЖДУ імені Івана Франка завітали викладачі Поморської академії (м.Слупськ, Республіка Польща) Олександр Кучабський та Євгенія Співаковська.

Вони детальніше ознайомили франківців з Академією, особливостями навчання та програмами польського вишу. У рамках перебування гостів з Польщі відбулася зустріч з ректором Петром Саухом, деканами факультетів і директорами інститутів, а також студентами.
Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
«Міжнародні зв’язки – один із головних напрямів роботи ЖДУ, який не тільки додає престижу, а й відкриває широкі перспективи для наших студентів. Сьогодні ЖДУ співпрацює з багатьма університетами Європи, розвиває перспективи таких відносин та відкриває все більше нових можливостей для своїх теперішніх та майбутніх студентів. Вдалим прикладом і яскравим доказом вищезазначеного є співробітництво ЖДУ з Поморською академією (м.Слупськ, Польща). Під час зимового семестру (жовтень-січень) 15 наших студентів проходили семестрове навчання в даному ВНЗ, нині на навчанні у Поморській академії перебуває 19 франківців. Важливо, що сьогодні до ЖДУ приїхали четверо польських студентів. Це означає, що у співпраці з Поморською академією ми вийшли на рівень двостороннього обміну. Мета сьогоднішніх зустрічей – розширення співпраці за іншими напрямами: двотижневе стажування студентів, стажування типу visiting professor для викладачів, програма "Подвійні дипломи"», – розповідає ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух.
Під час презентації, окрім іншого, викладачі Поморської академії звернули увагу на програму двотижневих стажувань студентів, які є менш тривалими, але не менш значущими, адже також дають змогу українським студентам пройти скорочений екскурс в систему закордонної освіти.


Навчання за програмою «Подвійних дипломів» – це грандіозний крок уперед, який є доказом євроінтеграції української системи освіти; це новий рівень у співробітництві ЖДУ і ПА; це нові горизонти для розширення можливостей та розвитку потенціалу українського студентства. Метою реалізації зазначеної програми є підвищення якості освіти і наукових досліджень, конкурентоспроможності університету на внутрішньому і зовнішньому ринках освітніх послуг, розширення можливостей міжнародної співпраці, що в свою чергу гарантує додаткові можливості для випускників на ринку праці.
Наразі керівництво українського та польського вишів, навчальні відділи та структурні підрозділи докладають значних зусиль задля організації та реалізації презентованих проектів.

Последнее изменение Четверг, 12/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework