Еко-туризм по-житомирськи: Куди поїхати на вихідні ФОТО

З кожним днем люди вигадують все нові і нові види розваг, у тому числі і різновиди туризму.

Одним із таких видів є еко-туризм, який полягає у подорожах до природних недоторканих людиною та, часто, природоохоронних територій. Зелений туризм в Україні представлений небагатьма організаціями, але з кожним роком такий відпочинок обирає все більше людей.

Причому, спостерігається збільшення популярності нетипових напрямків для поїздок. Більшість поціновувачів еко-туризму, як і раніше, вирушає у Карпати, але значно зростає кількість відвідувачів невеличких готелів мальовничих частинах інших регіонів України.

За 80 кілометрів від Житомира у селі Рудня-Воробївка Малинського району розташований унікальний комплекс для зеленого туризму. Уже понад 2 роки господарі садиби «Полісся» Сергій та Лариса Михайлови розвивають свою ідею, щодо відпочинку в селі, на природі.

Сім'я Михайлових перебралася із Маріуполя до села 2 роки тому, ще до початку трагічних подій в Україні. «Ми не переселенці» - наголосив на цьому Сергій Олександрович. Він розповів, що одного разу, просто побувавши у цьому селі на свята, його сім'ї дуже сподобалося це місце і вони вирішили купити собі клаптик землі. Звідси і пішла ідея створити комплекс для туристів.

Садиба знаходиться у заповідній зоні, в оточенні лісів і озер, що дуже приваблює людей. Для відпочиваючих облаштовані затишні будиночки з дерев'яного зрубу, меблі у приміщеннях виготовлені із дуба та вільхи індивідуально для кожного номеру. Номери розраховані як на 2-х так і на 6-х людей. На території садиби розміщено альтанки, гамаки, місця для кострища, переносні мангали, місця для танців і активного відпочинку, дитячий майданчик, сауна. Також, щоб повністю зануритися в атмосферу справжнього Еко-відпочинку господарі пропонують провести час на риболовлі, полюванні, прогулянці по лісу за грибами і ягодами.

 

 

 

Последнее изменение Среда, 01/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework