×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На вихідних до Любара: Народний музей історії та Музей анатомії тварин

Житомирщина відома старовинними храмами, палацами, музеями та фестивалями, місцями героїчної звитяги наших земляків і різнобарвністю національних культур. Це край чаруючої природи: лісів та річок, парків та озер, скель та схилів.

Вся багатовікова історія Житомирського краю дбайливо зібрана науковцями та краєзнавцями і збережена в музеях, адже вони є безцінними джерелами пізнання та своєрідною «машиною часу». Обов’язково завітайте в місцеві «храми культури», щоб хоча б на декілька хвилин перенестись у світ прадавніх історій та легенд.

Любар – мальовничий куточок Житомирської області, розташований на берегах річки Случ. Побачити археологічні, етнографічні, документальні музейні предмети, що відображають історію, культуру і побут Любарського краю можна в Народному музеї історії Любарського району, що розміщений в приміщенні районного Будинку культури за адресою: смт. Любар, вул. Леніна, 38.

В приміщенні аграрного технікуму с. Нова Чортарія з врахуванням вимог навчальної дисципліни «Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин» створений Музей анатомії тварин. Експонати музею сприяють ефективному засвоєнню видової, вікової, топографічної і системної анатомії, допомагають зрозуміти і запам’ятати особливості будови організму різних видів тварин і птахів. Отож, чекаємо Вас з нетерпінням!

Последнее изменение Понедельник, 20/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework