Житомир стане культурною столицею європейського ґатунку

15 липня у приміщенні Житомирської обласної держадміністрації відбувся брифінг щодо організації другого фестивалю мистецтв "Пісенний Спас", який відбудеться з 19 по 21 серпня у Житомирі.

Організаторами фестивалю виступили Міністерство культури України, Житомирська облрада, Житомирська ОДА, Житомирська міськрада, ГО "Студентський клуб" та "господиня" фестивалю Ірина Шинкарук.

У 2015 році вже відбувся перший фестиваль у літньому театрі міського парку культури та відпочинку. Власне цього року до нього додається ще конкурсна програма: майстер-класи, літературна алея, родзинкою фестивалю стане "Жовте піаніно" та сцена типу відкритого мікрофону "Я хочу, я можу" , де всі бажаючі, хто не бере участі у конкурсі зможуть заспівати. Загальний бюджет фестивалю становить 900 000 гривень.

Конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях: виконавець естрадної пісні, авторська пісня та співана поезія та конферансьє. Вікове обмеження від 14 до 35 років. Усі три дні фестивалю буде знімати Перший національний канал, для того аби учасники змогли зберегти собі на згадку професіональний запис та використовувати його у якості порт фоліо. Також Ірина зауважила, що планує запросити представників таких каналів як М1 та ICTV, оскільки їм потрібні «нові обличчя».

Перший тур відбудеться у приміщенні філармонії, а на загальні концерти у літньому театрі "Ракушка" можна буде потрапити, придбавши квитки, які будуть у продажу вже з початку серпня. Середня ціна квитків стане від 50 до 200 гривень.

Як і на кожному конкурсі будуть присутні ведучі. Ірина Шинкарук розповіла, хто завітає до Житомира: «Приїде Вікторія Коржанок, Володимир Пономарьов, Олександр Воєвудський, Ніна Матвієнко, Наталія Сумська, Дмитро Оскін і так далі».

 

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework