Житомирянам на замітку: Диснейленд в Україні?

Якщо вже й відвідувати Миколаїв, то обов’язково треба сходити до «Казки» - це чудове місце для відпочинку з дитиною, для оригінального побачення та чудових вихідних із вашими найкращими друзями!

Тут багато атракціонів, розваг та морозива – все це забезпечить вам чудовий відпочинок та море позитиву. Оригінальні композиції казкових будиночків, фігурки казкових персонажів – ось, що переносить нас у світ дитячих мрій! Відчуйте себе дитиною, дайте можливість собі розслабитися у парку «Казка»!

Дитяче містечко «Казка» почало свій життєвий відлік у в 1983 році. Для жителів Миколаєва – це улюблене місце для відпочинку з дітьми, а для туристів – головна цікавинка, яку треба побачити у цьому місті.

Парк «Казка» називають українським Диснейлендом – і не дарма, хоч і не зовсім це американське містечко, однак подивитися тут є на що, а також для розваг атракціонів вам також вистачить! Тут є справжня фортеця – залишається шукати тільки принца, хоча й він у парку також, повірте, знайдеться! На порозі дерев'яної фортеці з частоколом можна відпочити і прийняти участь в ігрових та пізнавальних програмах, а у свята побачити турнірні бої середньовічних лицарів.

Дитяче містечко має площу понад 2, 5 гектари. Це унікальне місце, де поєднано творчість та талант художників, скульпторів, архітекторів. «Казка» є пам'ятником садово-паркової архітектури, адже все тут створено з великим смаком! Оригінальні казкові клумби та незвичайні рослини чудово доповнюють казкову атмосферу цього місця. Особливими фігурами містечка "Казка" є оригінальний сонячний годинник та фігурка "Коник-горбоконик".

Особливо цікавою стає «Казка» у святкові дні – тут проводяться чудові концерти та вистави, які цікаво побачити як дітям так і дорослим.

У дитячому парку «Казка» є великий павільйон з півником і амфітеатром для концертів і інших масових заходів, парусник "Буян", справжній паровоз, два маяки, кам'яна і дерев'яна фортеці, карусель з вченим котом і русалкою з казок О.С. Пушкіна, дві каруселі різного типу, колесо огляду. Тому вашим дітям сумно тут не буде!

Розваги та атракціони підібрані для певного дитячого віку.

Последнее изменение Среда, 20/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework