Staff Party у Житомирі: Виділяємося, серед подібних вечірок, не тільки в Житомирі, а й по Україні

Сьогодні ми поговоримо про відоме в Україні StaffParty, яке дісталося і до нашого міста.

Цей захід створено для співробітників, які працюють в сфері обслуговування і в силу своєї професії не може дозволити собі відпочинок у вихідні та святкові свята. Це як правило люди, пов'язані з роботою в барах, ресторанах, нічних клубах - бармени, офіціанти, ресторатори і так далі. Завдання організаторів вечірки забезпечити їм такий же комфорт.
Організаторами заходу, які проводяться лише по понеділках є два бармени Олександр Чеченін, Слава Плісак та музикант Сергій Ярома.
Це закрита вечірка, тому вхід платний, але доступний. Потрібно оплачувати послуги оренди апаратури й шоу-програми. Також є один з бонусів для всіх - це ексклюзивне #STAFF меню. Даний захід проходить вже протягом півроку й ось скоро буде ювілей - Staff Party №10.
За словами одного з організаторів Сергія Яроми, місце для вечірок кожен раз нове, для того аби не бути прив'язаними до якогось із закладів. «Цією фішкою виділяємося, серед подібних вечірок, не тільки в Житомирі, а й по Україні. Кожний заклад, спеціально для нашої вечірки надає широкий вибір напоїв і страв за зниженими, акційними цінами» - зауважив Сергій.
Якщо ви хочете потрапити на вечірку, слідкуйте за новинами в групі (https://new.vk.com/staff_party_zt )

 

Последнее изменение Вторник, 26/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework