Куди піти у Житомирі з дитиною: розваги та відпочинок?

Ви досі не знаєте куди піти з дитиною на вихідних? Ми підібрали для вас місця відпочинку які підійдуть і дорослим, і дітям.

Острів розваг. У ТРЦ «Глобал UA» існує сімейний центр, який ідеально підійде для відпочинку з дітьми. Тут є атракціони на будь-який смак, ресторан з дитячим меню і доступні ціни. 

 

Гідропарк. Гарне місце як для прогулянок на свіжому повітрі, так і для більш активного дозвілля. Тут є безліч дитячих ігрових майданчиків та атракціонів, а також піщаний пляж. Доречі, синоптики обіцяли спекотну неділю.

«Monkey Парк». У житомирському гідропарку відкрилося оновлене мотузкове містечко, де зосереджено ще більше розваг і перешкод. По обидва боки від центральної алеї між деревами спорудили спеціальні конструкції з використанням канатів, сітки, дощок. Спробувати свої сили невисоко від землі можуть маленькі відвідувачі, а ось на старших чекає справжнє випробування на витривалість, силу, стійкість, рівновагу і вміння долати будь-які перешкоди на висоті.

Ляльковий театр. Театр – це чарівна країна, де дитина по-новому дивиться на світ, вчитися чомусь і, звичайно ж, радіє. Не бійтеся зводити своє чадо в гості до лисички, зайчика або ведмедика.

Парк ім. Гагаріна. Ще одне місце для відпочинку на свіжому повітрі: великі простори для прогулянок, фонтани та лавочки. Якщо стане нудно, то в парку працюють різні дитячі атракціони.

А для тих, хто захоплюється Космосом, звичайно, ідеальним місцем, куди можна піти в Житомирі з дитиною, буде музей «Космос», який ми згадували вище. Діти побачать, як виглядає капсула. 

 

Последнее изменение Суббота, 06/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework