День танкіста на Житомирщині відсвяткували з розмахом і по-футбольному. ФОТО

У другу неділю вересня Україна відзначає День танкіста. Цьогоріч це свято припало на 11 вересня, проте в Новогуйвинську відзначили його в переддень.

Дитячі атракціони, концертна програма та найголовніше, те, що змусило більшість прийти на місцевий стадіон – футбол. Уже другий рік поспіль «Житомирський бронетанковий завод» приймає гостей з усієї країни. «Укроборонпром» серед підприємств, які входять до концерну, організовує футбольний турнір.

Одинадцять команд із Київського, Харківського, Миколаївського, Львівського бронетанкових заводів, Харківського конструкторського бюро ім. О.О. Морозова та заводу ім. В.О. Малишева змагалися за звання найкращих футболістів та Кубок до Дня Танкіста.

Подібний турнір проводиться уже вдруге. За його умовами, наступний турнір прийматиме підприємство, команда, яка здобула перемогу. Тож 2017 року свято відзначатимуть знову на Житомирщині, адже команда «Житомирського бронетанкового заводу» другий рік поспіль здобуває перемогу.

Нагадаємо, «Житомирський бронетанковий завод», спеціалізується на капітальному ремонті та модернізації бронетанкового озброєння та техніки (далі —БТОТ): БМП-1 та БМП-1М, БМП-2 та БМП-2К, БМД-1, БМД-2, ГМ-575, ГМ-568, ГМ-578, БРЕМ-2, БТР-50ПК,БТР-Д, БРДМ-2.

Підприємство також виконує капітальний ремонт окремих агрегатів та вузлів зазначеної техніки (зокрема, дизельних двигунів УТД-20, 5Д20-240, В-2 та В-6, В2-500, В-55, ЯМЗ-236/238/240), виготовленні запасних частин до БТОТ, нестандартного та паркового обладнання для військ і ремонтних заводів.

Последнее изменение Понедельник, 12/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework