Художник із Хорошева Ігор Сень покаже у Житомирі портрети волонтерів та учасників АТО

Людина – серце України» – під такою назвою 10 жовтня о 14.00 в Житомирі волонтер і художник Ігор Сень презентує виставку своїх картин.

Подивитися портрети українських захисників, громадських діячів та волонтерів, які були створені протягом кількох останніх місяців, житомиряни та гості міста зможуть у приміщенні Дому української культури з 11 по 21 жовтня.
На виставці буде більше 30 портретів. Частину із них автор демонстрував на своїй сторінці у соцмережі, але також буде 10 картин, які до цього ніхто не бачив.
Ігор Сень працює у техніці сухого пензля, використовуючи олійні фарби та папір. У нього є чорно-білі та кольорові портрети. Зізнається, що востаннє малював ще у студентські роки. З того часу – близько 20 років, працював скульптором. Мешкає в Іршанську.
З початку війни на Сході країни Сень активно допомагає військовослужбовцям ЗСУ та добровольцям. Волонтер й сам неодноразово був у зоні АТО.
Перші портрети малював на замовлення, а із заробленого частину коштів витрачав на потреби військових.
Влітку активно створював нові роботи аж поки не виникла ідея організувати виставку. У цьому художнику допомогли у благодійній організації «Серце Полісся», що займається проведенням заходів соціального, культурного, екологічного спрямування.

Джерело: chernyakhiv.org.ua

Прочитано 2110 раз

Последнее изменение Четверг, 06/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework