На Звягельщині чоловік обікрав свою подругу та намагався отримати кредит за її документами

Розпочато кримінальне провадження.

До Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 24-річна жителька смт. Городниця Новоград-Волинського району. Дівчина повідомила, що після гостин у неї товариша вона виявила відсутність свого паспорту громадянки України, картки платника податків та мобільного телефону вартістю 600 гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Також заявниця зазначила, що гість, збираючись уходити, попросив подзвонити у справах з її іншого мобільного, вартістю понад 8 тисяч гривень, та зник.
Довірлива подруга чекала на повернення свого товариша два дні, а потім прийшла до поліції.
Детально опитавши потерпілу та отримавши всю необхідну інформацію, поліцейські встановили особу підозрюваного, а ще за декілька годин його було затримано.
Хлопець намагався отримати грошовий кредит на ім’я потерпілої в одному з ломбардів м. Новограда-Волинського. Парубок надав документи дівчини, переконуючи працівників установи у тому, що вона сама попросила його про таку послугу, оскільки з вагомих причин не може приїхати до міста.
У ломбарді чоловікові відмовили, а про підозрілу ситуацію сумлінний персонал закладу повідомив до поліції, що значно допомогло правоохоронцям.
Затриманий виявився раніше судимим за крадіжки та шахрайства 33-річним односельцем потерпілої.
Чоловік у скоєному зізнався та розповів, що спеціально увійшов в довіру до дівчини та, скориставшись слушним моментом, обікрав її. Згодом обидва телефони продав у райцентрі, а за документами намагався отримати кредит.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко, нині триває досудове розслідування проваджень, розпочатих за ст.185 (Крадіжка) та ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Чоловікові може загрожувати до 6 років ув’язнення.

 

Прочитано 2157 раз

Последнее изменение Пятница, 07/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework