У Житомирі активісти вимагають скасувати концерт Потапа і Насті

Потап і Настя зі своїми «Золотими китами» планують приїхати до Житомира 8 листопада, але чи відбудеться їх концерт у нашому місті, поки під питанням.

Активісти вимагають у керівництва Житомирського академічного українського музично-драматичного театру Івана Кочерги скасувати оренду та відмінити концерт.

«Fenita la comedia ! Тобто, концерт "скасовується"! Сподіваємось, що керівництво Облмуздрамтеатра їм. Івана Кочерги усвідомлює ситуацію та скасує оренду! Якщо ні,- то ми їдемо в театр. Не за квітками», - написав на своїй сторінці у Фейсбук Варелій Арушанян.

«Агов, Житомир! Радуйся!
Потап и Настя "золотые киты". Житомир 08.11.2016, начало:19:00, Облмуздрамтеатр им. И. Кочерги, цены: от 200 до 650 грн
Рускомірські КУЛЬТУРТРЕГЕРИ - колонізатори та (або) місцеві колаборанти, які прикривають пригноблення народів загарбаних Москвою країн брехливими заявами про насадження там культури, яка насправді є не культура, а: Рускомірська люмпен-культура, Рускомірська гопота-естетика, Рускомірська совок-музика.
P.S. Організатори ювілейного туру «Золоті кити» Потапа і Насті Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня.
P.P.S. Що робимо, Житомир?», - також написав користувач Roland Mikiani.

Последнее изменение Вторник, 25/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework