Студенти ЖДУ ім. І. Франка залишились обурені після зустрічі із журналістами телеканалу 1+1

Житомир став другим містом, куди у рамках проекту «Ті, що вражають» приїхали українські зірки, аби поділитися своїми історіями успіху, злетів та падінь.

Соціально-освітній проект «Ті, що вражають» до 20-річного ювілею «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» – серія мотивувальних публічних виступів в українських університетах. Щосереди, з 19 жовтня по 16 листопада, команда з чотирьох спікерів (телеведучі, журналісти, актори, спортсмени, музичні виконавці, представники модної індустрії та культурні менеджери) виступає в одному з українських університетів з надихаючими промовами.

26 жовтня команда телеканалу «1+1» завітала до ЖДУ ім. І. Франка, щоб розповісти житомирським студентам про свій життєвий шлях та здобутий досвід. Житомир відвідали телеведуча ТСН Наталія Мосейчук, журналістка Наталя Фібріг, шоумен Максим Бахматов та параолімпієць Андрій Демчук – спортсмен, який приніс Україні золоту медаль на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Але далеко не всі охочі змогли послухати вражаючі життєві історії зірок. Про обурення студентів, яких не пустили до залу, через брак місць, можна почитати у соціальних МЕРЕЖАХ. 

«Вже не вперше зіткнулася із ситуацією, коли студентам немає входу до актової зали, хоча нас кличуть, розповідають як буде цікаво, а насправді більше половини туди не потрапляє. Сьогодні о 14:00 відбулася зустріч із журналістами телеканалу 1+1. Нас запевняли що місць уже немає , хоч на наших очах запустили майже батальйон студендів-першокурсників військового училища. Нас відверто дурили, штовхали, казали: "йдіть на пари" (хоча у половини пар вже не було), "ідіть додому, місць немає". Найсмішніше те що студентів із інституту іноземної філології взагалі відмовились запускати. Чому це найсмішніше? Та тому що ведуча телеканалу 1+1 Наталя Мосейчук вчилася саме у інситуті іноземної філології. Хочеться сказати тільки одне, якщо вам треба масовка, то не запрошуйте тих хто справді вартий і прагне до пізнання» - пише студентка ЖДУ ім. І. Франка.

 

Последнее изменение Среда, 26/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework