У Житомирі відбудеться благодійний концерт Віктора Пашника з Івано-Франківщини

20 листопада у Житомирі відбудеться благодійний концерт бандуриста Віктора Пашника. Лауреат фестивалю "Червона рута – 2007" за минулі роки став популярним виконавцем, зокрема, у Житомирі він виступав уже тричі.

Востаннє – минулого року на святкуванні у центрі міста Дня Щастя. Музикант, на рахунку якого є чимало цікавих програм, під час виступу багато спілкується із слухачами, тому його концерти більш схожі на зустрічі друзів чи однодумців, стверджує організатор концерту Сергій Твардовський:

"Шикарна енергетика і широкий світогляд відрізняють цього виконавця. Він дуже цікавий і як співрозмовник, тобто це буде бесіда, такий творчий вечір скоріше, ніж концерт в широкому розумінні цього слова. Для такого виконавця і для такого матеріалу, який він несе людям, було обрано Дім української культури, тому що стіни, картини, які там і енергетика цього місця дуже підходять для тої творчої зустрічі, на яку ми всі очікуємо".

Нова програма Віктора Пашника з авторських, популярних і українських народних пісень у супроводі бандури або гітари буде представлена у Домі української культури 20 листопада, а це неділя, початок о 17.00 годині.

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework