×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський: Процес переходу на альтернативні види палива вимагає часу та додаткових коштів, але через 2 – 3 роки ці котли оправдають себе

На Житомирщині триває процес підготовки до опалювального сезону. Голова облдержадміністрації Сергій Машковський,і 15 жовтня оглянув котельні соціальних закладів Овруцького та Олевського районів.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, у Овручі Сергій Машковський ознайомився з роботою котельні, яка опалює школу та поліклініку. А на Олевщині голова облдержадміністрації перевірив стан готовності до осінньо-зимового періоду Білокоровицької ЗОШ І-ІІІ ст. та Бучманівської ЗОШ І-ІІІст. У школі с.м.т. Бучмани вже проведено експертизу, завершуються монтажні роботи, а економія бюджетних коштів при переведенні котельні на дрова становитиме 89,725 тис. грн.

Окрім цього очільник області ознайомився зі станом готовності Олевської гімназії до роботи в холодну пору року. У навчальному закладі встановлено 2 котли, які працюють на дровах і обігрівають приміщення площею 4,5 тис. кв. м. Взимку минулого року гімназія використовувала для обігріву в чотири рази менше енергоресурсів. Зараз котельня забезпечена дровами майже на 100%.

Переведення Варварівської ЗОШ на дрова дозволить зекономити протягом опалювального сезону 93,334 тис. грн. Вже завершуються монтажні роботи у котельні Варварівського дитячого садка.

Голова облдержадміністрації наголосив: «Розумію, що процес переходу на альтернативні види палива вимагає часу, додаткових коштів та зусиль багатьох людей. Але ми маємо зрозуміти те, що через 2 – 3 роки ці котли оправдають себе. А завдяки зекономленим коштам ми зможемо замінити вікна у садочках, школах і лікарнях, а також відремонтувати дороги по всій Житомирщині. Намагаючись зекономити енергоносії, ми інвестуємо у майбутнє».

n1710141068 1

Последнее изменение Пятница, 17/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework