×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відбудеться допрем’єрний показ фільму «Поводир»

8 листопада на кіноманів у Житомирі чекає неймовірний подарунок. У кінотеатрі Мультиплекс відбудеться допрем’єрний показ фільму-номінанту на премію «Оскар» режисера Олеся Саніна «Поводир».

Також у гостей показу буде можливість поспілкуватися із режисерами та акторами картини.

Головні ролі в картині зіграли співачка Джамала, актори Антон Святослав Грін, Станіслав Боклан, Олександр Кобзар і американський актор Джефф Баррелл.

Отож, 8 листопада о 19:00 - прес-конференція зі знімальною групою, о - 19:30 показ фільму «Поводир» та о - 21:30 зустріч з глядачем, пряме спілкування.

Повнометражний художній фільм "Поводир, або у квітів є очі" режисера Олеся Саніна знятий кінокомпанією "Пронто фільм" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

В основі сюжету фільму - подорож по Радянській Україні американського хлопчика Пітера та українського сліпого музиканта Івана Кочерги.

Події фільму відбуваються на початку 1930-х років в СРСР в драматичні часи індустріалізації, колективізації, голодомору та знищення інтелігенції.

Пітер приєднується в дорозі до сліпого і стає його поводирем. Разом з кобзарем, подорожуючи по Україні, хлопець дуже швидко дорослішає, переживає радість і тугу, пізнає горе і смерть, знаходить дружбу і розуміє, що таке відданість.

Взимку 1934 сліпого Івана Кочергу разом з іншими кобзарями страчують під Харковом. Пітер залишиться єдиним живим свідком тих трагічних подій.

n1710141079

n1710141079 1

Последнее изменение Пятница, 17/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework