Як Житомир 26-ту річницю Незалежності України святкував. ФОТОРЕПОРТАЖ

  У межах святкування Дня Незалежності, у Житомирі відбувалося багато різноманітних заходів. Зокрема, святковий концерт біля кінотеатру «Жовтень», disko-kalamut "Танцюй драйвово! Вільно! Незалежно!" та багато інших. 

   «З Днем незалежності! Бажаю усім нам бути вільними, незалежними, любити свою країну, своїх рідних, близьких, себе, своє місто. Це і є гаслом сьогоднішнього святкування. До Дня Незалежності в Житомирі відбувається святкова концертна програма, яку розпочинає духовий оркестр нашого міського палацу культури «Сурми Полісся». Це наша гордість, ми пишаємося нашим духовим оркестром, який є одним із найкращих в Україні. На концерті буде багато колективів. Зокрема, у фіналі виступлять житомирські гурти “O.K. Band” та “Простонеба”, а завершить концертну програму теж місцевий молодіжний гурт — “THE DELICATS”. Потім запрошуємо усіх житомирян на дско-батл, який ми назвали disko-kalamut “Танцюй драйвово! Вільно! Незалежно”. Маємо змогу потанцювати; образно кажучи, хочемо, щоб ми нарешті почали скидати з себе кайдани, були вільнішими і вміли святкувати гідно. Після диско-батлу буде дуже багато танцювальних колективів, які будуть запрошувати житомирян і проводити з ними флешмоби. Завершальна точка — вогняне шоу від наших відомих місцевих “фаєрщиків” зі студії вогню «Дім сонця».

День незалежності

  Ми вклалися у свій бюджет: на святкування Дня Незалежності в Житомирі було виділено 25 тисяч гривень. На День державного прапора було витрачено понад 10 тисяч», — розповіла начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.

День незалежності

  Ще один святковий концерт відбувався на відкритій сцені біля Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера. Участь у ньому взяли артисти філармонії та відомі місцеві артисти, які прославляють Житомирщину та своє рідне місто не лише на теренах нашої області, а й за її межами: в різних куточках України та навіть за кордоном. Серед учасників концерту були відома співачка та бандуристка Світлана Ніконорова та гурт «Древляни».

День незалежності

  А на Михайлівській увечері теж розгорнулася невеличка імпровізована сцена просто неба, де житомиряни та гості міста охоче насолоджувалися відомими сучасними хітами української та зарубіжної естради у виконанні талановитих, молодих місцевих музикантів.

  Якою була програма подій на День Незалежності в Житомирі цього року, можна поглянути тут.

День незалежності

День незалежності

День незалежності

День незалежності


Читайте також: Виступи талановитих музикантів, художній перформанс, майстер-класи з танцю: «ВулБа ІХ» у Житомирі. ФОТО

 

Катерина Дейнека

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 25/08/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework