×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У житомирському виші обрали «Королеву-2014». Міс «Глядацьких симпатій» отримала у подарунок подорож по країнах Європи

«Україна могутня», – про це зі сцени драмтеатру 2 листопада заявляли організатори та учасниці конкурсу краси «Королева ЖДТУ-2014». За цей титул цьогоріч змагалося 16 студенток вузу із різних факультетів та спеціальностей.

Організатор конкурсу, а в минулому студентка  та «Королева ЖДТУ» Світлана Невмержицька розповіла, що троє дівчат-переможниць автоматоматично отримують можливість позмагатися за звання «СтудМіс Житомир» і не лише представити свій університет на регіональному рівні, але й на всеукраїнському.

Про це повідомляють у прес-службі ЖДТУ.

Крім цього, навесні в місті представники Студреспубліки та модельного агенства «Нонік» проводитимуть конкурс «Перша леді», запрошення на який вже отримала учасниця № 15  Анна Чернишова.  Між іншим,  вона також стала Другою Віце-Королевою ЖДТУ. Компанію їй склала конкурсантка № 2 Людмила Галіна, якій надійшло кілька пропозицій на проведення фотосесій та навчання в модельному агенстві, директор якого – Олександра Нонік, запевнила, що , що за рік ця студентка зможе опанувати усі модельні  навики і вийти на світовий рівень.

Міс «Глядацьких симпатій» стала учасниця № 8 – Каріне Дяченко, якій спонсори конкурсу подарували подорож по країнах Європи.

Головну перемогу, корону і стрічку «Королева ЖДТУ-2014» має студентка 3 курсу факультету економіки та менеджменту Катерина Біляченко. Цю відзнаку їй вручав голова Студентської Координаційної Ради Житомира Олександр Шевчук та «Королева ЖДТУ-2013» Анна Шамрай.

Катерина мала перший номер, тож завжди доводилося виходити на сцену і говорити першою. Зінається, що на перемогу дуже надіялася і на щоденних репетиціях відточувла абсолютно кожен рух. За час підготовки здружилася з усіма учасницями і сподівається, що гарні стосунки збереже й надалі.

n0411141331

n0411141331 1

n0411141331 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework