Житомирська майстриня: З першого разу ні у кого не виходить зробити щось ідеально, але кожний вчиться на своїх помилках

  Катерина Мельник студентка одного з ВНЗ Житомира виготовляє власними руками блокноти, які можуть стати хорошим подарунком на будь-яке свято. Ідеї для оригінальних блокнотів вона черпає із соціальних мереж.

 

  Катерино, розкажіть, будь ласка, як з’явилася ідея виготовляти блокноти?

  Я завжди любила робити щось своїми руками. Дуже часто подарунки на дні народження, я теж робила сама. Ідея виготовити блокнот з'явилась у мене два роки тому і я думала, що це буде одиничний екземпляр, який подарую подрузі. Але зробивши блокнот для подруги мені сподобалось і я почала експериментувати над їх оздобленням.

n 040618910 1

  Яким був твій перший блокнот?

   Мій перший блокнот був зі шкіряною обкладинкою, яку я затонувала бронзовою фарбою. Але я тоді погано розуміла, як скріплювати сторінки з обкладинкою, тому він дуже погано відкривався.

  Скільки часу ти витрачаєш на виготовлення блокноту?

  Виготовлення одного блокноту займає не дуже багато часу. Найбільше тривалим процесом є сушіння блокноту, він просушується не менш як добу. При наявності готового обрізаного блокнота, процес займає 1-2 години. Для того аби були рівні краї сторінок, я ходжу до канцелярського магазину і там мені в цьому допомагають.

  Які інструменти потрібні для виготовлення?

  Для виготовлення блокнотиків потрібний килимок для різання паперу, канцелярські та макетні ножі, металева лінійка, тоненька пилочка, біндери.

  Що тебе надихає на створення?

  Мене надихають роботи інших майстрів. Часто ідеї черпаю з соціальних мереж. Надзвичайно радує що в моєму рідному місті є майстриня, яка робить шикарні блокноти. І роботи цієї дівчини я беру за приклад.

  На твою думку, на які свята можна дарувати твої блокноти?

  Я вважаю що вони є універсальним та корисним подарунком і підійдуть на  будь-яке свято або подію. Та найкраще дарувати такі подарунки просто щоб зробити комусь приємно, не обов’язково на свята.

  Що можеш порадити початківцям?

 Важливо робити те, що тобі подобається. Не боятись використовувати нові матеріали та техніки. Дуже часто з першого разу ні у кого не виходить зробити щось ідеально, але кожний вчиться на своїх помилках, я раджу не зупинятись, а рухатись тільки вперед.

n 040618910 2

ФОТО: instagram.com

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework