«Коктейль» із поезії, музики й танців: на житомирян чекає унікальна вистава від театру-студії «СюрTUK»

    Вже цієї неділі, 10 червня, у Житомирі місцева театр-студія «СюрTUK», котра працює в межах творчого об'єднання «Пантеон», представить на розсуд глядача свою першу виставу.

 

   Вже одна назва її зацікавлює та викликає інтерес — «Мои любимые Боги». Режисером дійства є Оксана Науменко. Нам вдалося поспілкуватися з одним із творців спектаклю — Русланом Мєдинським, актором, музикантом, автором-виконавцем.

   На запитання,  чим же дивуватиме вистава «Мои любимые Боги»,  яка відбудеться вже цієї неділі, 10 червня, ми отримали наступну відповідь: «Для початку скажу, що це театрально-музично-поетичне дійство буде насправді дуже цікавим, незвичним, неординарним та захоплюючим. Називається він “Мои любимые Боги”. В основу цього спектаклю лягли вірші прекрасного французького поета Алена Боске. Цей поет народився наприкінці ХІХ століття, жив та творив у першій половині XX століття. Але, що найбільше вражає, зацікавлює, — те, що ці вірші, написані в минулу епоху, є дуже сучасними, прекрасними, актуальними й нині.

   Виникла ідея створити щось нове, цікаве та незвичне. Отож, ми взяли за основу вірші Алена Боске, додали дрібку житомирських поетів музикантів і створили такий собі “творчий коктейльˮ.  Ідея сама по собі оригінальна, концепція хороша, така, що працює. Суть цієї нової вистави — показати, що мистецтво буває різним. Знову ж таки, ми створюємо такий “творчий коктейльˮ. Це як поліфонія: поліфонія різних образів, видів мистецтва, емоцій, гами почуттів. У цьому дійстві все плавно перетікає з одного в інше — вірші плавно перетікають у музику, музика — в танці, танці — у пісню, пісня — у вірші під музику, “джемˮ. В результаті отримуємо такий екзотичний, нестандартний “коктейльˮ».

   Отож, вже цими вихідними на житомирян та гостей дія чекає дуже цікавий спектакль, організатори якого намагатимуться здивувати, зацікавити, а також будуть доносити головний меседж: «Мистецтво може бути різним». Аби переконатися в цьому, шановні читачі нашого сайту, просто знайдіть час, сходіть на цю незвичайну виставу та на власні очі побачте все дійство.  

   А поки ж усі творці вистави «Мои любимые Боги» з нетерпінням чекають на нову зустріч з глядачем вже цієї неділі в актовій залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича у неділю, 10 червня, о 17:00. Вас, шановна публіко, точно чекає неперевершене дійство — еклектика емоцій, почуттів,  справжній, незабутній, екзотичний коктейль з поезії, музики та танців. 

34605205 197703847529343 147708774327517184 n

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework