×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студенти під час благодійного ярмарку зібрали 1775 грн. для закупівлі теплих зимових речей бійцям АТО

У четвер, 27 листопада, в ЖДУ імені Івана Франка завершився благодійний ярмарок «Подаруй Різдво бійцям АТО», головною метою якого був збір коштів для закупівлі теплих зимових речей бійцям, що перебувають в зоні АТО.

Про це повідомляє пре-центр ЖДУ ім.. Івана Франка.

n0112141812
Протягом трьох днів, 24, 25 та 27 листопада, активно працювали арт-майстерні на соціально-психологічному факультеті. Крім того, можна було почастувати домашніх солодощів та написати листи з теплими побажаннями бійцям, що перебувають в АТО.
А 26 листопада Ярмарок розрісся до загальноуніверситетського масштабу. Студенти частували солодощами та запашним чаєм, радували майстер-класами, лотереями, сюрпризами та запрошували написати привітальні листи для військових.
Студентська Соціальна Служба для Молоді ЖДУ імені Івана Франка висловлює подяку соціально-психологічному та фізико-математичному факультетам, ННІ іноземної філології, ННІ філології та журналістики, ННІ педагогіки за допомогу в організації Ярмарку та зборі благодійних коштів.

n0112141812 1
Попередня сума зібраних благодійних коштів з Ярмарку «Подаруй Різдво бійцям АТО» становить 1775 грн. Проте збір коштів наразі продовжується. Зокрема, уже 3 грудня студенти соціально-психологічного факультету запрошують до актової зали ЖДУ імені Івана Франка на залікове заняття, що проходитиме у формі Фестивалю інтерактивних театрів (для студентів 3 курсу спеціальності «Соціальна педагогіка») та матиме благодійний характер.
Дякуємо за Вашу небайдужість!

n0112141812 2

n0112141812 3

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework