×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студенти ЖДУ імені Івана Франка зібрали на аукціоні 6847грн. для Житомирського військового госпіталю

Студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка разом із профкомом організували благочинний аукціон під назвою «З Україною в серці», що проходив протягом жовтня-листопада.

Про це повідомляють у прес-центрі ЖДУ імені Івана Франка.

Акція набрала шаленої популярності: до неї долучилися студенти інших навчальних закладів, журналісти, громадські діячі, музиканти та різні цікаві, неординарні люди. Наприклад, голова профкому ЖДУ імені Івана Франка Олег Антонов, випускник нашого університету, журналіст Олексій Андріюк, співак гурту "Nu'Tone" Олег Грабар. Але найактивніше до аукціону все таки долучилися дівчата. Свої кандидатури подали 105 красунь, хлопців було трішки менше – лише 45.

У соціальній мережі молодь розміщувала свої фотографії з короткою інформацією про себе для продажу зустрічі. Бажаючі, які хотіли придбати лот, повинні були зробити ставку під фотографією у коментарях. Обов’язкова умова конкурсу: стартова ціна лоту – 20 грн., піднімати яку можна на число кратне 5.

Метою заходу був збір та передача коштів Житомирському військовому госпіталу для підтримки поранених військових із зони АТО. Відомо, що незвичайний аукціон зібрав 6847 грн. Незабаром кошти передадуть до шпиталю на необхідні речі.

Як зазначила організатор аукціону Інна Палько, асистент кафедри психології ЖДУ імені Івана Франка, в Україні така практика надзвичайно популярна. «Ми з подругою Юлією Васькіською довго думали, що можна зробити, аби зібрати кошти для поранених. Організувати знову концерт було надзвичайно банальною ідеєю. Ми хотіли, щоб долучилися люди, щоб це було щось нове, тому вирішили по-експериментувати», – додала Інна.

Наприкінці листопада відбулась фінальна зустріч благочинного аукціону. В арт-кафе «Бібліотека» того вечора панувала неймовірна атмосфера: лунала чудова музика, яка була приправлена смачною філіжанкою запашної кави або чаю.

Незвичний аукціон – це чудова можливість допомогти нашій армії та цікаво провести час, а також можливість поспілкуватися із неординарними особистостями.

Наразі у ЖДУ імені Івана Франка впевнені, що це не останній аукціон, який відбувся завдяки старанням активної молоді університету.

n0212141814

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework