×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі сьогодні пройде благодійний ярмарок і концерт «Стань Янголом Добра»

Виконуючи свій святий обов’язок у долучені до спільного завдання захисту Вітчизни від непроханого ворога,Правління Благодійного Фонду «Ангели Добра України» та  лауреати Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів та фестивалів Валентина та Ярослав Теплі (дует «Червоне та Чорне») проводять благодійну акцію – концерт «СТАНЬ АНГЕЛОМ ДОБРА».

Як повідомляють організатори, акція включає в себе проведення Патріотичного доброчинного ярмарку - продажу творів та виробів декоративно - прикладного, ужиткового та образотворчого мистецтва, книг та CD від авторів і виконавців з особистими автографами, а також  Благодійний концерт дуету «ЧЕРВОНЕ та ЧОРНЕ» .

Метою акції, що проходить в рамках благодійної Програми «ПІДТРИМАЙ УКРАЇНСЬКУ АРМІЮ», є збір коштів на нагальні потреби бійців в зоні АТО, які ціною свого життя захищають цілісність України в збройному конфлікті на сході держави,та їх лікування та реабілітацію.

Бажаючі можуть придбати БЛАГОСТИНЮ - ТВОРИ чи ВИРОБИрізних жанрів і видів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва,образотворчого мистецтва, ручної роботи Hand-made,також КНИГИ, СD з музичними та літературними творами з автографами авторів, люб’язно надані авторами.

Дата проведення – 16 грудня, о 16.00 год., фойє та глядацька зала обласної телерадіокомпанії.

«Наодинці ми краплі, разом – ми океан! Від добра – до миру!

Якщо Ви стаєте Ангелами Добра для оборонців України, то Україна стає теж Ангелом, що рятує світ!»

n 1612142028

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework