×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Діти та молодь з особливими потребами дефілювали на благодійному показі мод

15 грудня у Житомирі пройшов благодійний показ мод за участю дітей та молоді з особливими потребами.

За словами організатора заходу, голови громадської організації «Все робимо самі» Богдана Купчинського, акція спрямована на соціалізацію та адаптацію дітей і молоді з інвалідністю в суспільстві та проводиться в Україні вперше.

Мрія громадського активіста - зробити даний проект підтримки таких дітей з боку суспільства та бізнесу щорічним і вивести його на національний рівень із залученням знаних українських дизайнерів, які зможуть пошити костюми для моделей. Суспільство звикло до того, що ми маємо жаліти дітей з інвалідністю. Громадська організація «Все робимо самі» хоче показати, що вони здатні на більше, аніж жалість. Вони здатні проявити свої таланти і стати, наприклад, справжніми моделями, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Впродовж вечора хлопці і дівчата - члени дитячої організації «Все робимо самі», відвідувачі реабілітаційного центру для дітей-інвалідів Житомирської міської ради - тричі виходили на подіум і прагнули відчути себе справжніми моделями. Костюми для них виготовила Житомирська фабрика «Марічка», а також гостинно надав міський палац культури.

Знана в Україні житомирська дизайнерка Маргарита Козак вважає участь дітей з фізичними вадами в подібних заходах прикладом для решти людей, які нічим не займаються, а лише сидять на дивані. Співачка й поетеса Марина Одольська, що має свій благодійний фонд, приїхала подарувати свій спів учасникам акції. Вона радіє з того, що ці діти з особливими потребами не сидять вдома, не сумують, дивлячись на вулицю через вікно, і висловила велику вдячність людям, які проводять акції, щоб діти відчули себе потрібними суспільству.

За словами Богдана Купчинського, під час заходу гості й запрошені зробили подарунки дітям та передали фінансову допомогу на загальну суму 25 тис. 500 грн. Кошти, виручені від продажу робіт, представлених на виставці, а це 1,5 тис. грн., передані батькам дітей, що їх виготовили.

n 1612142031

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework