У День міста бердичівляни дегустували вареники, хумус, жемняки. ВІДЕО

  У Бердичеві, місті чотирьох культур, традиційно готували для бердичівлян звану вечерю, бо ж програмою святкувань неодмінно передбачено дегустацію святкових наїдків: української, польської, єврейської і французької кухні.

  Біля столика зі стравами єврейської кухні ми стали свідками такої ось веселої розмови!

  Та чи не найбільше крутились бердичівляни біля вареників і сала. Звісно ж!

  Господині знають безліч рецептів вареників. Цю страву готують на молоці, сироватці, кефірі та навіть на воді, а начинки – то уже не злічити, які бувають: із картоплею, капустою, грибами, вишнею, яблуками, маком і усілякою смакотою. Вдома добрі, а в гостях іще смачніші!

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 03/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework