На дорогах Житомирщини знову працюватиме пересувний пункт габаритно-вагового контролю

Габаритно-ваговий контроль транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування здійснюється філією Житомирська ДЕД" ДП "Житомирський облавтодор" спільно з представниками Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області та Національної поліції в Житомирській області.

10 серпня пересувний пункт габаритно-вагового контролю  здійснив 22 зважування великовагових транспортних засобів та виявив 2 транспортні засоби, що не відповідають нормативним вимогам.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області нагадує, що відповідно до Законів України "Про дорожній рух", "Про автомобільні дороги", постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування, з метою збереження мережі автомобільних доріг від передчасних руйнувань у період тривалої спекотної погоди при температурі повітря більше +28 С°, на території області введено тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 тон, з 9-00 до 22-00 год. на автомобільних дорогах державного значення.

 

Прочитано 612 раз

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework