Корольов-фест під загрозою зриву. Хто винен?

11 серпня у прес-центрі Житомирської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На розгляд було винесено питання про проведення фестивалю «Корольов-фест».

Як вже раніше відомо, з 12 серпня по 12 жовтня житомиряни зможуть долучитися до святкування, дивитися кіно просто неба, зустрічатися з видатними письменника, слухати українську музику відомих гуртів. Але сьогодні постало питання про скасування фестивалю або перенесення у друге місце дислокації.

На засідання виконкому завітав голова ГО «Автомайдан-Житомир» Олександр Таргонський, який на початку був проти місця святкування, а потім взагалі вислови протест щоб фестиваль скасували.

«Є паркова зона, є зони відпочинку. У торгових точках буде в продажі їжа, навпроти знаходиться центральний гастроном, там продають алкоголь. Я пам'ятаю ці фестивалі, які були на Великдень, тоді теж говорили, що алкоголю не буде – ПРОТЕ там продавалися наливки 50-60 градусів. Я впевнений що на Корольов-Фесті буде алкоголь. Ми просто влаштовуємо п'янку на 2 місяці. І я не розумію, чому на 2 місяці? Я ж кажу, що 24 серпня буде 2 роки, як наші хлопці загинули під Іловайськом і я не думаю, що вони правильно зрозуміють наше рішення якщо ми дозволимо цей фестиваль. Якщо там буде шашлик там буде і пойло. Як взагалі можна в воюючій країні проводити розважальні заходи?» - говорить Олександр.

Секретар міської ради, Наталія Чиж, пояснила, що міська рада на цей проект не витрачає жодної копійки, це культурний захід, де алкоголю і дискотек не буде. За порядком буде стежити поліція, а організаторам надається два тижні випробовувального терміну.

На засіданні було вирішено перенести всі дебати на цю тему «на потім», а з 27 серпня по 10 вересня оголосити траурні дні у Житомирі.

 

Прочитано 684 раз

Последнее изменение Четверг, 11/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework