×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Не знаєте куди поїхати на вихідні? Тоді пакуйте валізи до Карпат

Якщо ви вважаєте, що в Україні нема де відпочивати і на що дивитись, то ви дуже помиляєтесь. Насправді, в нашій країні є чимало дивовижних місць, про які багато хто не знає, але вони нічим не гірші від європейських краєвидів, а частіше взагалі неповторні.

Наша редакція вирішила зламати стереотип про те, що відпочинок в України неможливий та буде двічі на тиждень розповідати про найцікавіші українські курорти, їх вартість та особливості.

Якщо немає можливості поїхати на море, тоді чудовою альтернативою будуть Карпати. Величні гори, стрункі смереки, швидкі ріки, прозорі озера, активний відпочинок і смачна їжа. Ось те, чим можуть похизуватися Карпати. Ті, хто ще жодного разу не відвідав українські гірський курорт, втратили надзвичайно багато, тому ми рекомендуємо терміново пакувати валізи і вирушати в дорогу.

Чому перший наш матеріал присвячений саме Карпатам? Хтось шукає спокою, хтось хоче нових вражень, хтось – гострих відчуттів, а хтось планує поправити здоров’я. У Карпатах це все є, тому найкращим варіантом відпочинку на вихідних є саме поїздка у гори.

Скільки коштуватиме житомирянам подорож в гори Карпати? Піднятися на гору Говерлу або Драгобрат, побути у Центрі Європи, відчути ефект мінеральних джерел, побачити солені озера в Солотвино, погуляти по Яремчі, Ворохті та в Буковелі коштуватиме від 1100 грн до 1500 грн в залежності від умов проживання та харчування.

Підйом з інструктором на гору Говерлу або Драгобрат коштуватиме вам близько 130 грн, вхідні квитки на підйомник 65 і 10 грн, вхідний квиток в Солотвино близько 25 грн для дорослих та 15 грн для дітей.

Якщо ви ще не вирішили куди поїхати під час відпустки, то слідкуйте за оновленнями на нашому сайті. Гарного вам відпочинку та сонячної погоди.

Лілія Мельник

відпочинок в Карпатах

відпочинок в Карпатах

відпочинок в Карпатах

відпочинок в Карпатах

Последнее изменение Пятница, 08/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework