×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі шукають молоді таланти

13 вересня 2015 року о 16.00 на літній естраді «Ракушка»

n 0608155495пройде щорічний молодіжний благодійний фестиваль «Молода Генерація».

До участі запрошуються гурти та виконавці віком до 35 років, які у своєму музичному арсеналі мають власну якісну українську музику, пісні в стилях: етно і фольк, фольк-рок. Один учасник виконує від 2 до 4 творів (загальною тривалістю не більше 15 хвилин).

У відбірковому етапі проекту бажане виконання творів під супровід музичних інструментів або власного аранжування. Перевага надається сучасним обробкам української пісні та авторським творам у вищезазначених жанрах. Зовнішній вигляд учасників – автентичне українське вбрання.

ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО:

1. До 25 серпня 2015 року надіслати композиції, фотографії і заявки в довільній формі на електронну пошту Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

2. До 25 серпня 2015 року підтвердити про свою участь у відбірковому етапі (за телефонами: 0987078005, 0631369550).

3. Прийти на відбірковий етап, який відбудеться 29 серпня 2015 року. Місце проведення відбіркового етапу – Житомирський міський палац культури (місто Житомир, вул. 1 Травня 12/5).

Фестиваль «Молода Генерація» відбудеться в Житомирі у вересні 2015 року. Це повністю безоплатний як для учасників, так і для глядачів музичний благодійний Фестиваль, де житиме народжена душа української музики та пісні.

У фіналі проекту чотири кращих гуртів або виконавців отримають змогу вийти на сцену разом із зірками української естради, а також записати свій виступ на професійній телестудії.

Організатори: Молодіжний Актив Розвитку Житомирської області, Обласна громадська організація «ХХІ покоління».

За сприяння Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської міської ради, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, Управління культури Житомирської обласної державної адміністрації, Управління культури Житомирської міської ради.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework