×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі пройде виставка дитячих робіт «Зробимо життя безпечним»

ОДТРК за підтримки Управління ДСНС у Житомирській області вже третій рік поспіль розвивають здібності дітей

n 0608155502в рамках соціального телепроекту для талановитих юнаків та дівчат «Твоє майбутнє».

У попередні роки діти вчилися акторській та журналістській майстерності, самостійно ставили вистави та створювали повноцінні сюжети на тематику безпеки життєдіяльності, розповідали про службу порятунку «101» очима підростаючого покоління. А у третьому сезоні вони опановують різні техніки виготовлення мистецьких виробів, аби восени представити свої роботи на виставці «Зробимо життя безпечним!», - повідомляють в У ДСНС України у Житомирській області.

5 серпня 17 талановитих юнаків та дівчат – фіналістів телевізійного проекту «Твоє майбутнє-3» взяли участь у майстеркласі з вишивання стрічками. Унікальній техніці створення виробів та картин зі стрічок їх навчала арт-майстриня Тамара Глазунова, яка тривалий час успішно підтримує різні соціальні проекти, навчає людей з особливими потребами.

n 0608155502 1

- Найменшій учасниці нашого проекту Златі – 4 роки, найстаршим - 16. У проекті ми навчаємо азам мистецтва не тільки дітей, а й їхніх батьків, поєднуємо творчість із безпекою, - розповідає керівник проекту Антоніна Тугас, автор та ведуча щотижневої дитячої телепрограми з безпеки життєдіяльності «Школа незвичайних наук». - У цьому сезоні діти власноруч створюватимуть мистецькі вироби не лише зі стрічок, а й глини, тістечка, паперу, картону, дерева, пластилину, ниток, зернят, лушпиння, і навіть кісточок. Готуємо особливе телевізійне привітання українцям до Дня Незалежності та рятувальникам області до їхнього професійного свята, яке відзначатиметься 17 вересня.

«Людина повинна жити у безпеці, незалежно від того яку професію вона обере у майбутньому», - так вважають керівники телевізійного проекту - рятувальники ДСНС та телевізійники.

n 0608155502 2

Восени на обласній виставці робіт «Зробимо життя безпечним» учасники проекту представлять роботи за 6 темами, запропонованими Управлінням ДСНС в області та обласною організацією Добровільного пожежного товариства. На виставці будуть і роботи учнів загальноосвітніх шкіл області, виготовлені в рамках обласного місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності, який стартує на початку нового навчального року.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework