×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ ім. Івана Франка та Болонського університету новий етап співпраці – проект ООН

Днями Житомирський державний університет імені Івана Франка відвідав доктор педагогіки,

l 08091536професор факультету педагогічних дисциплін Болонського університету (Італія), фахівець із міжрелігійного діалогу, почесний професор Житомирського державного університету імені Івана Франка Дімітріс Аргіропоулос.

Про це повідомляє прес-служба ЖДУ імені Івана Франка.

У рамках підписаної з університетом угоди про співпрацю Дімітріс Аргіропоулос за допомогою науково-педагогічних працівників соціально-психологічного факультету реалізував ряд наукових проектів та провів ряд семінарів у нашому університеті.

Цього року до розробки та втілення спільного з італійськими науковцями проекту «Дошкільні заклади та відносини між сім'єю, суспільством та школою щодо дітей з особливими потребами від 0 до 6 років у Житомирі – Україна, рік ІІ» долучився інститут педагогіки університету.
Із початком нового навчального року розгортається черговий етап співпраці ЖДУ та італійської організації.

Наступне засідання Ради Регіону Емілії Романії визначило темою обговорення «Процес надання довідки про інвалідність дітям, які будуть зараховуватись до шкіл (спеціальних та загальних) та процес надання дорослим довідки про інвалідність, що викликана та пов’язана зі збройним конфліктом».

Проект передбачає проведення досліджень для з'ясування кількості залучених до дитсадків Житомира дітей із вадами, проведення семінарів та майстер-класів у Житомирі й Італії. Офіційним керівником проекту від університету є професор Олександр Вознюк.

У ході зустрічі обговорювалися також перспективи роботи на 2016–2017 роки. Увага науковців у новому тристоронньому проекті (Україна–Італія–ООН) буде звернена на роботу з дітьми, що постраждали внаслідок суспільно-політичної ситуації в Україні. 

Офіційним координатором цього проекту призначається кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогіки, психології і управління навчальними закладами, спеціаліст із дефектології Олена Косигіна.

l 08091536 1

Последнее изменение Вторник, 08/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework