×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі презентували освітні програми, які спонсує уряд США

6 жовтня 2015 року в Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулася презентація освітніх програм імені Фулбрайта, спонсорованих урядом США.

n 0710156121Студенти й викладачі університету мали змогу дізнатися про історію Програми, вимоги до українських кандидатів, - передає прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Представник Програми Наталія Залуцька представила слухачам відомих випускників програм Fulbright Scholar Program та Fulbright Faculty Development Program, а з деякими з них вдалося навіть поспілкуватися особисто. Так, своїм досвідом перебування у США поділилася асистент кафедри соціальної та практичної психології Інна Степанюк. До слова запросили також стипендіатку зі США Амілію Оливер, яка впродовж року викладатиме курс англійської мови та американської літератури для студентів навчально-наукового інституту іноземної філології нашого університету.

Нагадаємо, що Інна Степанюк стала п’ятою стипендіаткою Програми ім. Фулбрайта від ЖДУ імені Івана Франка. Троє з цих стипендіатів і досі працюють у стінах нашого вишу, серед них – Ірина Рудик – доцент кафедри міжкультурної комунікації та прикладної лінгвістики (2006–2007, Fulbright Scholar Program); Інна Самойлюкевич, доцент, завідувач кафедри англійської мови з методиками викладання у дошкільній та початковій освіті (2008–2009, Fulbright Scholar Program); Олена Андрушенко – доцент кафедри міжкультурної комунікації та прикладної лінгвістики (2009–2010, Fulbright Scholar Program).

Більш детальну інформацію про пропозиції Програми ім. Фулбрайта в Україні можна знайти на її офіційній сторінці: http://www.fulbright.org.ua/.

Последнее изменение Среда, 07/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework