×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині знайомлять з творчістю людей з інвалідністю

Першу таку виставку відкрили в читальному залі Романівської районної бібліотеки.

n 0510156080Тут представлені творчі роботи майстрині з села Мані Людмили Медведєвої.

Ця виставка є першою із серії творчих  робіт інвалідів нашого району. Ініціатором таких заходів спільно з бібліотекою виступили директор краєзнавчого музею Романівщини Скороход Г.І.та районна громадська організація  людей з інвалідністю  «Глорія » на чолі з головою Гаврилюком О.І.

Як пише сайт райдержадміністрації, через хворобу, адже майстриня на даний час є  інвалідом І групи та пересувається за допомогою інвалідного візка, Людмила не була присутня на презентації виставки «Божий дар Людмили Медведєвої», тому її презентували перед користувачами бібліотеки бібліотекар Баша В.О. та Скороход Г.І.

 Людмила Медведєва народилася 8 серпня 1983 року в с.Мані Романівського району. Після закінчення у 2002 році Житомирського базового медичного коледжу працювала в інституті нейрохірургії ім. академіка А.П.Ромоданова АМН України в м.Київ.

 У 2005 році вступила до Київського національного медичного університету ім.О.О.Богомольця, але через підступну хворобу не закінчила навчання.

 На даний час проживає в рідному с.Мані разом із 75-річною мамою Галиною Самсонівною Мацюк.

 Талант до малювання  Людмила Мар’янівна отримала від свого батька Денисевича Мар’яна Денисовича, уродженця смт.Романів, а любов до вишивки -   від  молодшої медичної сестри  санаторію м. Миргород,  у якому перебувала в 2007 році.

 Творча палітра майстрині різноманітна – це і ікони, і краса живописного Поліського краю, і жіночі портрети а також захоплюючий світ тварин.

 Роботи майстрині експонувались також на виставці робіт народних умільців Романівщини з нагоди 90- річчя від дня заснування району.

n 0510156080 1

Последнее изменение Понедельник, 05/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework