У Житомирі показали погляди захисників, у яких відображений увесь спектр емоцій та пам'ять про моторошні події

Напередодні Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня, презентували перші 50 світлин експозиції під назвою «Погляд АТО».

Фотовиставка «Погляд АТО» представлена в Житомирському державного університеті імені Івана Франка.

Фото, що представлені на виставці, це портрети учасників АТО, які захищають нашу країну. Герої, що зображені на фото, залишили на них свої підписи.

За задумом організаторів, проект охопить 1000 облич учасників АТО. Будуть серед них і військові, і медики, і кухарі, і механіки.

Автором фото є житомирський фотограф-аматор Леонід Шрайбікус. З художньою обробкою світлин, фотографу допомагав студент ЖДУ ім. Івана Франка – Роман Іванчик.

Фотоекспозиція є соціальним проектом, метою якого є за допомогою фотомистецтва заохотити сучасників до роздумів над темами світоглядних цінностей та зініціювати на суспільному рівні дискусію про потреби мислити категоріями суспільної безпеки. Особливість експозиції полягає в тому, що персонажі – це військові, які побували у зоні АТО і пліч-о-пліч пережили події блокади аеропорту, полону, поранень та жахи запеклих боїв за кожен клаптик української землі. Тому фотографи намагалися зафіксувати прямі погляди захисників, у яких відображений увесь спектр людських емоцій та пам'ять про моторошні події.

На відкритті були присутні учасники бойових дій на сході України, настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору – отець Богдан Бойко, митці та громадські діячі Житомирщини. Не байдужими залишилися і пересічні громадяни, яким не байдужа доля України і які непокояться за життя хлопців, які захищають країну.

Ірина Маринюк

 

 

Последнее изменение Вторник, 13/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework