×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі відбудеться Перша Хореографічна Асамблея

7 листопада в Житомирі пройде Перша Хореографічна Асамблея з нагоди 100-річчя від дня народження Наталії Скорульської, відомої балерини, яка родом з Житомира.

l 22101563В рамках Асамблеї відбудеться відкритий обласний фестиваль хореографічного мистецтва з Премією ім. Н. Скорульської, де учасники продемонструють не тільки класичну хореографію, а багато сучасних жанрів танцю. Також пройдуть майстер-класи від провідних педагогів-хореографів України. 

Асамблея відбудеться в Житомирсьій обласній філармнії ім. С. Ріхтера, місце обрано не випадково, адже свої перші кроки до слави Наталія Скорульська робила саме там.

У конкурсі братииуть участь творчі колективи та окремі виконавці з десяти областей України. Вік учасників від 3 до 25 років. В журі запрошені педагоги-хореографи, діячі культури і мистецтв, Народні та Заслужені артисти України, а також члени родини Скорульських. 

Організатароми конкурсу є Управління культури Житомирської ОДА, ГО "Центр хореографічого мистецтва ім. Н. Скорульської", ЖОГО XXI покоління, БО "Фонд Родини Розенблат".

Бажаючі подивитися на виступи конкурсантів можуть 7 листопада о 17.00 в житомирській обласній філармонії.

Последнее изменение Четверг, 22/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework